Mediation online: Deelnemen aan een sessie

Deelnemen aan een sessie

Wij hebben faciliteiten voor het online dossier en voor online meetings.
Wanneer wij een sessie hebben ingepland ontvangt u een uitnodiging per e-mail. Deze uitnodiging en andere communicatie loopt via de cloud omgeving van Zoho die momenteel nog niet volledig Nederlands ondersteunt, dus helaas is dit nog deels in het Engels. U kunt gebruik maken van Google Translate om de uitnodiging in het Nederlands te vertalen als u daar behoefte aan heeft.

1. Deelnemen: Klik op de knop Deelnemen aan vergadering om deel te nemen.
  1. Inbelnummers: Kunt u geen gebruik maken van een computer? U kunt ook via de telefoon deelnemen. Hierdoor heeft u natuurlijk geen video mogelijkheden: u kunt de andere deelnemers niet zien en zij u niet. Gebruik deze optie alleen in overleg met de mediator.
  1. Agenda: In de bijlage van de mail ziet u ook een bestandje waarmee u de bijeenkomst in uw agenda kunt zetten.
Als u op de knop Deelnemen aan vergadering hebt geklikt komt u op onderstaand scherm:

Nadat u op downloaden heeft geklikt, kunt u het gedownloade bestand openen om de verbinding te leggen. Ook kunt u deelnemen door de “Copy Link” te gebruiken als uw browser Chrome of Firefox is. In dat geval hoeft u geen bestanden te downloaden en te installeren.
Verder wijst het zich vanzelf.
U kunt dus deelnemen via een computer, maar ook via een tablet of smartphone!