Online mediations: Technische eisen

Rob Vens Mediation biedt de mogelijkheid aan bemiddelingsgesprekken en coaching online te doen. Hiervoor maken wij gebruik van Zoho Meeting. Als u aan onderstaande voorwaarden voldoet dan is dit voor u een optie.

Opmerking: het is ook mogelijk om via de gewone telefoon in te bellen op deze bijeenkomsten. Wanneer het niet anders kan is dit een optie maar het heeft niet de voorkeur, met als belangrijkste reden dat men elkaar dan niet kan zien. Ook is de geluidskwaliteit meestal minder. Overleg hierover van tevoren met de mediator.
Smartphone: u kunt ook via uw smartphone of tablet deelnemen. Hiervoor zijn apps beschikbaar. Kijk op https://www.zoho.com/meeting/mobile-app.html

Hardware

1. Desktop/laptop computer met compatibel besturingssysteem
  2. Ingebouwde/ingeplugde/draadloze luidsprekers en microfoon
  3. Web camera

Internet Snelheid

1. 2 Mbps voor deelnemers (u kunt uw internetsnelheid testen, bijv. op https://www.online.nl/speedtest/)

Compatibele Besturingssystemen

1. Windows 7 (Version 6.1 en hoger)
  2. Mac OS X 10.09 en hoger
  3. Linux - Alle versies die de nieuwste Chrome en Firefox browsers ondersteunen.

Ondersteunde Web Browsers

• Chrome - 55 en nieuwer
  • Firefox - 54 en nieuwer
  • Opera
  • Microsoft Edge (Version 79)
  • Safari